20 de febrer de 2020
20.02.2020

Deixa una granada de mà en un punt de reciclatge

Els Tedax se l'han endut per destruir-la

20.02.2020 | 15:43
Deixa una granada de mà en un punt de reciclatge

Sorpresa majúscula en un Punt Verd de Barcelona. La instal·lació -que sol recollir residus com electrodomèstics, restes de jardineria, runa, trastos vells i mobles- ha rebut un ojecte insòlit que ha fet saltar les alarmes: una granada de mà.

Segons ha explicat la policia, la peça d'artilleria es va deixar al punt de reciclatge del districte de Sant Martí dimarts al vespre. Dimecres al matí es van avisar els Mossos, que van activar el protocol previst per a aquests casos. Efectius del Tedax es van desplaçar fins al punt verd per fer-se càrrec de l'artefacte i retirar-lo amb seguretat. Mentre van duarar les tasques, i també en el marc del que estipula el protocol, la Guàrdia Urbana va tallar el trànsit dels carrers adjacents al punt verd, sense que hi hagi hagut més complicacions.

Els Tedax s'han endut la granada per destruir-la en un lloc segur. Des dels Mossos d'Esquadra s'ha informat del fet a través de Twitter, en una piulada acompanyada d'una recomanació segons la qual en cas de trobar un artefacte d'aquest tipus, el procediment adequat és trucar al 112, no pas portar-lo a una deixalleria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook