Els Mossos d'Esquadra han desallotjat la nit d'aquest dissabte un immoble del barri barceloní de la Bordeta de Sants després de detectar que entre 50 i 70 persones estaven provant d'ocupar-lo, han informat fonts policials.

Els fets van començar cap a les 20.30 hores, quan va saltar l'alarma antirobatoris de l'habitatge i els Mossos es van desplaçar fins al lloc, un bloc en el número 105 del carrer Olzinelles.

En arribar, i davant el gran nombre de persones que havien entrat a l'immoble, van cridar a les patrulles d'ordre públic que van intervenir per desallotjar la gent, i l'operació va acabar sense detinguts però amb moments de tensió.

En un tuit que va emetre ahir el Grup d'Habitatge de Sants, l'organització veïnal va explicar que l'ocupació s'havia fet dos dies abans quan quatre famílies havien entrat a l'edifici i no dissabte a la nit, com diuen els Mossos.Ha informat que durant el pas de la rua de Carnestoltes volien "visibilizar" l'ocupació dels dos pisos i els baixos del bloc penjant una pancarta en una balconada, i han demanat el suport de la gent per defensar-la a través de les xarxes socials.