El Govern ha comunicat que la delegació catalana per a la taula del diàleg estarà encapçalada pel president, Quim Torra, el vicepresident, Pere Aragonès, els consellers Jordi Puigneró i Alfred Bosch, els diputats Elsa Artadi (JxCat), Marta Vilalta i Josep Maria Jové (ERC) i l'excap de gabinet dels presidents Puigdemont i Torra, Josep Rius.

En un comunicat, l'executiu considera que la representació catalana hauria d'estar integrada per Carles Puigdemont, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Marta Rovira però que la seva situació de "presó i exili" "impedeix un funcionament normal de negociació". Detallen que Torra i Aragonès només acudiran a les reunions d'obertura i en les que s'hagi de segellar acords amb la part espanyola "si fos el cas".

En canvi, la resta de representants esmentats assistiran a totes les reunions i seran la delegació permanent que retrà comptes al president i al vicepresident.

Segons el comunicat, el consell executiu de dimarts aprovarà un acord de Govern que nomenarà els membres que formaran part de la delegació a la taula de negociació, que s'ha de constituir aquest dimecres i de la qual el govern espanyol ja en va anunciar la composició de la seva delegació, encapçalada per Pedro Sánchez i amb Pablo Iglesias, Carmen Calvo, Carolina Darias, Salvador Illa, Manuel Castells.