Tres catalans van morir en un accident de muntanya a Geòrgia. Els tres formaven part d'un grup de vuit persones del Pallars Sobirà que estaven de vacances a la zona. A més, un membre més del grup va resultar ferit i està hospitalitzat, mentre els altres quatre es troben en bon estat de salut. Entre les víctimes mortals hi ha dos bombers de la Generalitat. Un d'ells estava destinat al parc de Sort i l'altre, al parc de Pont de Suert. L'alcalde de Sort, Raimon Monterde, va explicar que les víctimes eren de la capital del Pallars Sobirà i de Soriguera, i va avançar que es decretaran tres dies de dol oficial. L'Ajuntament va lamentar «la pèrdua de tres veïns i amics en un tràgic accident de muntanya» i va expressar el condol i suport a les famílies i amics. El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, va explicar que es va posar en contacte amb els alcaldes de Sort i Soriguera.

El grup estava fent una travessa quan van tenir un accident provocat per una allau. En un missatge al compte de Twitter, els Bombers van mostrar el condol a les famílies, amics i companys dels morts en el sinistre. El cos va activar el servei d'assistència psicològica per als companys de les víctimes dels dos parcs.

Per la seva banda, el conseller d'Interior, Miquel Buch, va transmetre el condol a les famílies dels dos bombers morts, així com als seus companys de parc i regió d'Emergències. Buch també va donar el condol als familiars de la tercera víctima mortal, que no era bomber. El president de la Generalitat, Quim Torra, va traslladar el condol a les famílies i amics dels tres catalans morts. «El meu més sincer condol a les famílies i amics dels tres catalans que han perdut la vida en un accident de muntanya al Caucas», va expressar en un missatge a Twitter.

Fonts del Ministeri d'Exteriors van explicar que l'allau va tenir lloc a prop de la ciutat de Mestia, al Caucas, i que representants diplomàtics estan en contacte amb les autoritats a la zona, així com amb les famílies afectades.