Un home va morir en xocar la moto que conduïa amb un cotxe, el conductor del qual va ser detingut pels Mossos, a la carretera TV-2401, al seu pas pel municipi tarragoní de Montmell, a la comarca del Baix Penedès. El Servei Català de Trànsit va informar que l'accident, les causes del qual s'estan investigant, va tenir lloc al punt quilomètric 7,4 de l'esmentada carretera. La víctima mortal és S.I.M., de 58 anys i veí del Vendrell.

Els Mossos, per la seva banda, van arrestar el conductor del cotxe que va xocar amb la moto com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària i homicidi imprudent. La policia catalana va ser avisada de l'accident cap a dos quarts d'onze del matí, i fins al lloc de l'accident es van desplaçar quatre patrulles de la policia catalana, dues dotacions dels Bombers, dues ambulàncies i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb la mort que va tenir lloc ahir al matí ja són vint les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest any a les carreteres interurbanes de Catalunya.