Catalunya ha registrat en les darreres hores 491 casos nous de coronavirus, que eleven el total a 1.394. Són dades del Departament de Salut actualitzades aquest dilluns. Salut informa també que sis persones més han mort per la malaltia covid-19 i, des que va començar l'epidèmia, un total de 18 persones han perdut la vida.

De les sis últimes defuncions de què informa Salut, cinc pertanyen al brot originat a Igualada. Han mort dues dones de 84 i 67 anys i tres homes de 85, 84 i 85 anys, tots amb factors de risc associat. També ha mort una dona de 78 anys, resident al Baix Llobregat, amb factors de risc associat. Del nombre total d'afectats a Catalunya, 74 es troben en estat greu. Hi ha 81 professionals sanitaris amb la malaltia.

En el brot d'Igualada, Salut confirma un total acumulat de 85 casos positius de coronavirus des que es va declarar. Vuit persones estan greus i 12 amb patologies prèvies han mort amb la covid-19 en aquest brot. Del nombre total de casos del brot d'Igualada, 37 són professionals sanitaris.