La crisi del Covid-19 deixa cada dia centenars de nous casos d'infectats pel coronavirus i de morts per un virus que ha desencadenat una pandèmia global. A Catalunya la xifra de casos de coronavirus ascendeix a un total de 903 infectats després de la detecció avui de 188 nous casos

Pacients curats de coronavirus

Tot i això, a més d'aquestes xifres funestes, també hi ha un raig d'esperança: els de totes aquelles persones que han aconseguit superar el coronavirus i que ja han rebut l'alta. De moment, a Catalunya tres persones han aconseguit deixar enrere el coronavirus, mentre que en el conjunt d'Espanya han rebut l'alta un total de 530 persones.

La primera persona que es va curar de coronavirus ho va fer a La Gomera, on estava hospitalitzada després de donar positiu en les proves del Covid-19. El pacient va rebre l'alta el 14 de febrer després de donar negatiu en dues ocasions en els tests que detecten la presència de virus.

Des de llavors, molts altres contagiats també han aconseguit superar la malaltia i rebre l'alta després de donar positiu en coronavirus. En concret, aquesta és l'evolució dels pacients curats de coronavirus durant els últims dies a Espanya:

9 de març: 30 malalts reben l'alta.

10 de març: 135 pacients curats.

11 de març: 138 persones són donades d'alta.

12 de març, 189 curats de coronavirus.

13 de març: 193 curats de coronavirus.

14 de març: 517 pacients d'alta del coronavirus.

16 de març: 530 curats.