Les peticions de productes de parafarmàcia a través de Glovo en l'última setmana. El producte més sol·licitat ha estat l'alcohol sanitari. A Barcelona, més del 45% de les comandes són termòmetres, seguit dels caramels per la tos, mascaretes facials o tests d'embaràs.

Davant la crisi del coronavirus, l'empresa ha decidit oferir de forma gratuïta aquest servei d'entrega però demana fer-ne un ús responsable. La companyia ha extremat les mesures de seguretat i higiene en tots els serveis que ofereix la plataforma. Així, ha implementat un procés per eliminar la signatura a la recepció d'una comanda i evitar el contacte entre l'usuari i el repartidor i ha instaurat un sistema de bosses precintades.

A finals de novembre, el president de la Federació d'Associacions de Farmàcia de Catalunya (FeFaC), Antoni Torres, va reivindicar que només els farmacèutics podien vendre medicaments de forma telemàtica i que ho havien de fer seguint els canals legals establerts. "La venda sempre l'ha de fer la farmàcia i no hi pot haver intermediaris", va afirmar.