17 de març de 2020
17.03.2020

Creixen un 60% les peticions de productes de parafarmàcia a través de Glovo

Prop de la meitat de les comandes són termòmetres, seguit de caramels per la tos, mascaretes facials o tests d'embaràs

17.03.2020 | 14:46
Un repartidor de Glovo a Madrid, foto d'arxiu

Les peticions de productes de parafarmàcia a través de Glovo han crescut un 60% en l'última setmana. El producte més sol·licitat ha estat l'alcohol sanitari. A Barcelona, més del 45% de les comandes són termòmetres, seguit dels caramels per la tos, mascaretes facials o tests d'embaràs.

Davant la crisi del coronavirus, l'empresa ha decidit oferir de forma gratuïta aquest servei d'entrega però demana fer-ne un ús responsable. La companyia ha extremat les mesures de seguretat i higiene en tots els serveis que ofereix la plataforma. Així, ha implementat un procés per eliminar la signatura a la recepció d'una comanda i evitar el contacte entre l'usuari i el repartidor i ha instaurat un sistema de bosses precintades.

A finals de novembre, el president de la Federació d'Associacions de Farmàcia de Catalunya (FeFaC), Antoni Torres, va reivindicar que només els farmacèutics podien vendre medicaments de forma telemàtica i que ho havien de fer seguint els canals legals establerts. "La venda sempre l'ha de fer la farmàcia i no hi pot haver intermediaris", va afirmar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook