19 de març de 2020
19.03.2020
Diari de Girona

Bargalló admet que no hi ha data de retorn a les escoles perquè el confinament s'allargarà

Apunta que repartiran les targetes moneder per pagar les beques menjador entre dijous i divendres

19.03.2020 | 09:38
Les aules poden seguir buides molt més temps

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, ha donat per fet que s'ampliaran els dies de tancament i, per tant, també el tancament d'escoles. En declaracions a TV3, Bargalló no s'ha mostrat partidari d'allargar el curs. "Haurem d'aprendre a reprogramar, prendre decisions sobre el currículum i estem preparats", ha dit.

Pel que fa a la selectivitat, ha indicat que per fer-la al juliol s'ha d'haver acabat el curs de batxillerat al juny. "Si al juliol encara estem així, el drama social i col·lectiu serà tan gran que la selectivitat no seria el més important", ha conclòs. Sobre les targetes moneder per pagar les beques menjador, ha indicat que són 180.000, amb un import total d'uns 6 milions d'euros. Estan carregades i es repartiran entre dijous i divendres.

Si arriben amb retard no caduquen, així que la família tindrà tot l'import dels 15 dies disponible quan la rebi. El repartiment es farà a través dels consells comarcals i els ajuntaments, via serveis socials. Així ho estableix, ha dit, el decret del govern espanyol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook