El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha donat positiu en Covid-19: "Tot l'equip de la Conselleria seguim a peu de l'canó per protegir els més vulnerables de l'epidèmia".

En una publicació aquest dimecres al Twitter recollida per Europa Press, El Homrani ha explicat que la setmana passada va decidir confinar i dimarts va donar positiu en coronavirus.

"Dimecres passat vaig decidir confinarme. Ahir vaig donar positiu en coronavirus. He de treballar des de casa i mantenir el confinament per responsabilitat", ha indicat.

El Homrani és el tercer membre de Govern en donar positiu en coronavirus després que ho fessin el president de la Generalitat, Quim Torra, i el vicepresident i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès.

En el departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el seu secretari general, Josep Ginesta, també ha donat positiu en Covid-19, segons ha explicat el diumenge a Twitter.

"La meva experiència és que amb una mica de paracetamol, molta aigua i fruita, però sobretot, no oblidant les responsabilitats que tots i totes tenim en els nostres àmbits personals i professionals, tot es supera", ha sostingut Ginesta.