Un vídeo domèstic que explica en primera persona com viu la quarantena una família catalana amb una nena de 4 anys s'ha fet viral després de ser emès per la cadena britànica BBC. La peça és obra del terrassenc Pol Mallafré, autor del canal de Youtube "Mockudramas", al costat de la seva dona, l'actriu i mestre Angela Monge.

El divertit vídeo, de gairebé sis minuts de durada, ha estat fins i tot retuitat per la coneguda senadora demòcrata dels Estats Units Alexandra Ocasio-Cortez, que ha posat d'exemple la família catalana per demostrar que cuidar dels fills s'ha de considerar una feina. "Una cosa que espero que pugui ensenyar-nos la quarantena és que la cura dels infants és una feina" ha escrit la senadora al seu perfil de Twitter.

El vídeo, que explica com viuen confinats els tres membres de la família, i el seu gat, en un pis del barri de Ca n'Aurell de Terrassa, ha arribat al gran públic gràcies a la productora barcelonina Anna Pazos, que treballa per BBC Reel, la finestra de la cadena britànica centrada en la producció de contingut factual, segons ha volgut destacar el mateix Pol Mallafré al seu perfil de Twitter.