El Departament de Salut ha fet públic un mapa interactiu que localitza tots els casos de coronavirus a Catalunya. Pel que fa a les comarques gironines poden veure com han crescut aquests casos durant l'última setmana, des de principi de mes.

La xifra d'ahir és la segona més elevada des de l'inici de la crisi, després de les 23 víctimes registrades dimecres de la setmana passada. A més, malgrat que durant el cap de setmana hi va haver un descens experimentat, fa dos dies que el nombre de morts va a l'alça. D'aquesta manera, el total de difunts a la regió ja frega els 200, amb 199 morts en total.

El mapa, que s'anirà actualitzant, permet veure els casos a cada municipi, i en les ciutats més grans, buscar l'afectació per barris.

Arbúcies i Sant Hilari

On més creixen el nombre de casos en una setmana és Arbúcies/Sant Hilari amb un increment del 462 % en una setmana, passant dels 8 diagnosticats fa una setmana als 45 d'avui. Però també destaquen, de les comarques gironines, Torroella de Montgrí amb un important increment del 200 % que passa de 2 a 6, la Vall de'n Bas que ha crescut un 180% o Besalú un 125%.