Poc més de cent persones amb banderes espanyoles s'han concentrat la tarda d'aquest dimecres al barri de la Bonanova de Barcelona contra la gestió de Govern de Pedro Sánchez durant la crisi del coronavirus i han cridat "dimissió".

La convocatòria, que emula les manifestacions que tenen lloc al barri de Salamanca de Madrid, s'ha difós per les xarxes socials, i cridava a fer una cassolada a les 20 hores al passeig de la Bonanova amb el carrer Ganduxer.

Els Mossos d'Esquadra han desplegat un dispositiu amb cinc furgones i també havia agents de la Guàrdia Urbana.

La policia ha identificat a uns tres manifestants, i a el principi no han tallat el trànsit del carrer, de manera que els concentrats eren a les voreres.

Mitja hora després d'iniciar-la concentració ha aparegut una quinzena de joves que han entonat crits anticapitalistes i antifeixistes, i la policia catalana també ha identificat a uns dos.

Quan han aparegut aquests joves, els Mossos han procedit a tallar el trànsit al carrer i han establert un cordó policial per separar els dos grups, sense més incidents en una concentració que s'ha dissolt cap a les 21.00 hores.