Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'una dona en el seu pis d'Esplugues de Llobregat (Barcelona), on hauria estat assassinada suposadament amb una arma blanca per la seva parella, que es troba escapolida, segons fonts judicials.

Els Mossos han informat que sobre les set d'aquest matí han estat alertats que s'havia trobat el cos d'una dona a la seva casa i que el cadàver presentava signes de violència, segons han comprovat els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques que s'han personat en el domicili.

Segons fonts pròximes al cas, la víctima és una dona de mitjana edat que vivia en un pis compartit situat en la finca número 13 del carrer Menta d'Esplugues, on a primera hora del matí hi hauria hagut una baralla.

El jutge de guàrdia d'Esplugues està dirigint l'aixecament del cadàver de la dona, que hauria estat assassinada suposadament per la seva parella, ara escapolit, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Es desconeix de moment si existien o no antecedents de violència entre la parella, segons les mateixes fonts. La recerca del cas l'han assumit els agents de la Divisió de Recerca Criminal de la Regió Metropolitana Sud de Barcelona