Una dona de 36 anys i de Manresa va saltar del balcó de casa seva, des d'un primer pis, per por de ser agredida pel seu marit, segons explica la Policia Local. L'home, de 39 anys, va ser arrestat per un delicte violència en l'àmbit familiar.

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la tarda. Un veí de la parella va trucar a emergències per informar que hi havia una dona al carrer caminant amb molta dificultat i amb aparent dolor. Una patrulla de la Policia Local es va desplaçar fins al carrer i es van dirigir al domicili on un testimoni els va indicar que havia entrat la dona. Allà, la van trobar acompanyada del marit. Els va explicar que havien iniciat una discussió i ell cada vegada es mostrava més agressiu. Per por que l'agredís i espantada, va saltar al carrer des del balcó del primer pis.

Els agents van entendre que existien indicis suficients per considerar l'existència d'un delicte de violència física-psíquica dins l'àmbit familiar, van detenir l'home i van avisar una ambulància que va traslladar la dona a l'hospital de Sant Joan de Déu.