19 de juliol de 2020
19.07.2020
Diari de Girona

Torra parla amb els directors dels principals hospitals de les zones més afectades per la covid-19

Tots plegats fan una crida a complir estrictament les mesures de prevenció

19.07.2020 | 18:35
El president del Govern, Quim Torra, durant la reunió que ha mantingut amb alcaldes de l'Àrea Metropolitana sobre les mesures restrictives davant la propagació de la covid-19 aquest dissabte 18 de juliol

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha parlat aquest diumenge amb els directors dels hospitals Arnau de Vilanova de Lleida, Clínic de Barcelona, Vall d'Hebron de Barcelona, Moisès Broggi de Sant Joan Despí, Bellvitge de L'Hospitalet i l'Hospital de Figueres per conèixer de primera mà la situació en aquests centres, situats en les zones amb més afectació de la covid-19. Els directors li han transmès que tot i que en aquests moments la situació a nivell d'ingressos hospitalaris es manté estable, cal fer una crida a complir estrictament les mesures de prevenció. En el cas de Lleida, es preveu que la propera setmana sigui la més complicada en hospitalitzacions, però ja s'han previst mesures per afrontar-ho.

Torra ha insistit en la importància cabdal de complir amb la normativa que dicta la Generalitat en cada moment per fer front a la propagació del virus. "La lluita contra la pandèmia és una lluita de tots, una lluita solidària. L'esperança que ens en sortirem es basa en el compromís de tota la societat de protegir-nos", ha manifestat el president.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook