Catalunya ha notificat a les últimes 24 hores 724 nous positius i tres morts per Covid-19, amb un total de 91.337 casos acumulats des de l'inici de la pandèmia, segons les dades facilitades aquest dilluns pel Departament de Salut.

Les xifres facilitades per les empreses funeràries indiquen que s'han registrat tres noves víctimes mortals per coronavirus en les últimes hores, de manera que el nombre total de morts a Catalunya des del començament de la pandèmia se situa ara en 12.680.

D'aquestes, 6.948 han mort en un centre hospitalari o sociosanitari; 4.116, en una residència; i 806 (+1 respecte a ahir), al seu domicili, mentre els casos restants no estan classificats per falta d'informació.

Segons el Departament de Salut, actualment 77 persones (deu més que ahir) estan ingressades de gravetat a les UCI dels hospitals catalans per coronavirus i des de l'inici de la pandèmia han estat un total de 4.250 les persones que han estat en aquestes unitats.

Així mateix, des de l'inici de la pandèmia de coronavirus, a Catalunya s'han comptabilitzat un total de 40.806 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb Covid-19, les mateixes que les comunicades el dia anterior.

Pel que fa a les residències de gent gran, un total de 15.610 persones han estat confirmades com a positives de coronavirus des de l'inici de la pandèmia, 9 més que ahir.