Marta Ferrusola es troba «en vies de recuperació», segons fonts properes a la família, que en tot cas opten per la prudència a l'hora de valorar l'estat de salut de la pacient, ja que va ser operada dissabte de les seves fractures per una caiguda i que té 85 anys. L'esposa de l'expresident català Jordi Pujol «continua greu» després d'haver passat la seva primera nit ingressada per diverses fractures a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona, van informar ahir fonts d'aquest centre hospitalari.

Marta Ferrusola va ser ingressada dissabte a la tarda a la Vall d'Hebron després de patir un accident domèstic en caure per una escala de la seva segona residència de Queralbs. En aquest accident domèstic, Ferrusola va patir diverses fractures que van obligar a una hospitalització urgent i el seu estat està «sota control» i «en vies de recuperació», segons fonts properes a la família. Tot i això, les mateixes fonts aclareixen que cal ser prudents amb aquestes apreciacions, ja que només han passat unes hores des que la pacient va ser operada.

L'estat de salut de Ferrusola abans d'aquest accident era bo, ja que fa només unes setmanes es va animar a pujar el Tagamanent, de 1.056 metres d'altura i situat al Parc Natural del Montseny, juntament amb alguns familiars i amics. Des de la seva arribada a l'hospital barceloní en helicòpter dissabte a la tarda, l'esposa de Jordi Pujol ha estat sotmesa a diverses proves per establir l'abast de les lesions patides en l'accident domèstic.