04 de agost de 2020
04.08.2020
Diari de Girona

Salut farà testos massius de Covid-19 a Sabadell, Terrassa i Ripollet per controlar l'augment de casos

El Departament remarca que vol evitar el desplegament de mesures restrictives severes

04.08.2020 | 10:36
Una dona es realitza una prova PCR

El Departament de Salut i els ajuntaments de Sabadell, Terrassa i Ripollet han acordat fer cribratges de covid-19 en aquests municipis per controlar l'augment de casos positius detectats els últims 14 dies. Segons informa Salut, l'objectiu d'aquestes proves massives és "no haver d'arribar a imposar restriccions més severes com a altres municipis". Durant els propers dies el SEM instal·larà unes carpes davant els centres d'atenció primària dels barris on ha crescut la incidència de la covid per fer els testos. "La situació no és d'alarma, però volem evitar conseqüències més greus", apunta Anna Aran, gerent de la Regió Metropolitana Nord del Servei Català de la Salut, que remarca la necessitat de frenar les cadenes de transmissió.

El desplegament de testos massius ha estat un dels principals acords de la reunió celebrada aquest dilluns entre el Departament de Salut i responsables de vigilància epidemiològica, atenció primària i diversos tècnics de Salut de Sabadell, Terrassa i Ripollet per definir una estratègia conjunta per frenar l'expansió de la covid.

Salut destaca que les entitats implicades en la intervenció es seguiran reunint al llarg d'aquest dimarts per tal d'acabar de concretar l'operativa.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit