23 de agost de 2020
23.08.2020
Diari de Girona

Quim Torra i Laura Borràs visiten la tomba del lingüista Pompeu Fabra

El president ha indicat que admira Fabra, «per sobre de tot, pel seu compromís cívic nacional, l'esforç i el treball constant, l'esperança indestructible»

23.08.2020 | 19:47
Quim Torra i Laura Borràs en la seva visita a la tomba del lingüista Pompeu Fabra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest diumenge, al costat de la diputada Laura Borràs, la tomba de Pompeu Fabra a la localitat francesa de Prada de Conflent, on el lingüista vivia exiliat i va morir al desembre de 1948.

A través del seu compte de Twitter, Torra ha indicat que admira Fabra, "per sobre de tot, pel seu compromís cívic nacional, l'esforç i el treball constant, l'esperança indestructible. 'Si la llengua falla, fallarà tot', va dir. L'únic que mai no va fallar va ser ell", ha precisat.

El mandatari català ahir es va fotografiar davant de la tomba del poeta Antonio Machado, amb l'expresident Carles Puigdemont, a Cotlliure (França), el que va provocar que a través de les xarxes socials nombroses persones, moltes d'elles independentistes, mostressin la seva perplexitat, perquè l'escriptor no era favorable a una república catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook