25 de agost de 2020
25.08.2020
Diari de Girona

La Fiscalia obre una investigació pel maltractament d'una àvia en una residència catalana

Apunta que les dues treballadores podrien haver comès delictes contra la integritat moral i revelació de secrets

25.08.2020 | 15:46
La Fiscalia obre una investigació pel maltractament d'una àvia en una residència catalana

La Fiscalia Superior de Catalunya ha obert aquest dimarts una investigació per la "innegable gravetat objectiva" del maltractament d'una dona en una residència de Terrassa. Dues treballadores van gravar en vídeo com maltractaven la dona i ho van difondre per les xarxes socials.El fiscal Pedro Ariche indica que l'actuació de les treballadores pot ser constitutiva de "delictes contra la intimitat i el descobriment i la revelació de secrets".

La direcció de la residència Mossèn Homs va acomiadar dilluns les treballadores per les vexacions i els va obrir un expedient disciplinari.

Els Departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Famílies van denunciar els fets als mossos i van anunciar que es personaran a les actuacions judicials.

Disculpes d'una de les treballadores

El vídeo va ser difós per diferents usuaris a Twitter, un dels quals va identificar una de les treballadores protagonistes com una jove que es defineix com a «biquini fitness juny» i «auxiliar d'infermeria» i que té 12.200 seguidors a Instagram.

Davant l'enrenou originat per nombrosos usuaris de Twitter condemnant l'actitud de les dues joves, una de les noies va fer privat el seu compte i va fer un directe davant els seus seguidors per donar explicacions sobre la gravació.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook