10 de octubre de 2020
10.10.2020
Diari de Girona

Torra retreu a Sánchez que assisteixi a la cimera hispano portuguesa mentre Madrid està «en ple estat d'alarma»

«Que no hi ha les videoconferències? Aquest virus només el guanyarem amb solidaritat i exemplaritat», assenyala

10.10.2020 | 20:44
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, encaixen les mans el 26 de febrer del 2020 a la porta del Palau de la Moncloa, abans de la primera reunió de la taula de diàleg

El president de la Generalitat inhabilitat, Quim Torra, ha criticat aquest dissabte el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per haver-se desplaçat fins a Braga per assistir a la cimera entre Espanya i Portugal mentre Madrid es troba en estat d'alarma. "Però com pot marxar de Madrid en ple estat d'alarma? Però quin exemple és aquest? Que no hi ha les videconferències?", s'ha preguntat Torra en una piulada al Twitter. "Aquest virus només el guanyarem amb solidaritat i exemplaritat. De tots. I estant sempre al costat de la ciutadania. Lluitant per la salut i la vida", ha afegit.

El govern espanyol va aprovar aquest divendres l'estat d'alarma, que restringeix els moviments d'entrada i sortida, per a Madrid i nou localitats més per l'alta incidència del coronavirus entre la població.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook