Àngela Dobrowolski, esposa del productor de televisió Josep Maria Mainat, va negar les acusacions que pesen sobre ella com a presumpta autora de l'intent d'assassinat del seu marit i ha lamentat els «judicis paral·lels» dels quals diu ser víctima en alguns mitjans de comunicació, situació que lamenta sobretot pels seus fills petits.

Dobrowolski va afirmar en un comunicat que «la causa iniciada per Josep Maria Mainat contra mi, per suposat intent d'assassinat, és absolutament falsa i està encara en fase d'instrucció judicial».

Mesos d'instrucció

Indica que aquesta instrucció pot «durar molts mesos», així com la del cas d'intent d'assassinat, el que genera un escenari que per a ella «està resultant especialment difícil a causa del tractament que determinats mitjans de comunicació estan donant als fets».

Lamenta, en aquest sentit, les «especulacions, persecucions i judicis paral·lels que estan afectant de manera greu» la seva família, especialment els «fills petits» de l'exparella.

Dobrowolski assenyala també que «s'estan instruint i segueixen oberts dos procediments penals contra Josep Maria Mainat per violència de gènere» contra ella.

En aquesta línia, informa que en el Jutjat de Violència sobre la Dona número 5 de Barcelona segueixen el seu curs els procediments, un d'ells pendent de resolució i en el qual sol·licita una ordre de protecció. L'altre procediment, puntualitza, està «en curs» i «haurà de recaure en el mateix jutjat» tot i que encara no li consta que hi hagi arribat.