15 de octubre de 2020
15.10.2020
Diari de Girona

Un home de 89 anys mor en un lavabo de la Vall d'Hebron i el troben tres dies després

14.10.2020 | 23:53
Un home de 89 anys mor en un lavabo de la Vall d'Hebron i el troben tres dies després

Un avi de 89 anys va ser trobat mort divendres passat en un lavabo públic de l'hospital de la Vall d'Hebron, centre al qual va acudir el dimecres anterior per fer-se una analítica i ja no va tornar al seu domicili, per això pot ser que estigués tres dies al lavabo sense que ningú se n'adonés. Fonts de l'hospital van confirmar que divendres passat van trobar una persona morta en un lavabo públic del centre sanitari.

La família de l'avi havia denunciat als Mossos d'Esquadra la seva desaparició dimecres passat, dia 7, després que no tornés de l'hospital, on havia acudit per sotmetre's a una anàlisi de sang rutinària. Tot i que la desaparició de l'avi es va produir dimecres, els Mossos d'Esquadra no van avisar els responsables de l'hospital fins divendres, una vegada que van revisar les imatges de les càmeres de seguretat de l'hospital i van comprovar que el desaparegut havia entrat però no havia sortit del centre.

«Els Mossos d'Esquadra ens van avisar divendres de la desaparició i divendres vam trobar la persona morta, que era un pacient ambulatori, no ingressat, de l'hospital», ha confirmat un portaveu de l'hospital. Segons el centre sanitari, «la comissió de seguretat de l'hospital està revisant els protocols de seguretat per saber exactament com s'ha produït aquesta situació. D'aquesta manera evitarem, a més, que es pugui repetir una situació similar en el futur». El fet és que l'avi pot ser que s'hagués indisposat dimecres, entrés al lavabo i allà morís per causes que es desconeixen sense que ningú s'adonés de la seva presència des de dimecres fins que el van trobar, divendres. Els responsables de l'hospital barceloní han explicat que s'han posat en contacte amb la família del difunt per expressar-los les seves condolences i explicar-los els avenços en la revisió del protocol de seguretat».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook