PortAventura World tanca des d'avui divendres- en plena campanya per la celebració de Halloween- fins al proper dia 31 -els seus hotels, el 30 a la nit- en compliment de les mesures de contenció de la pandèmia, segons informa la companyia turística.

Les mesures decretades per les autoritats sanitàries de Catalunya estableixen que el recinte temàtic tanca fins al proper dia 31 perquè, segons informen, els "clients, empleats i col·laboradors" són la "prioritat absoluta".

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat avui divendres, entre d'altres mesures, que "se suspèn l'obertura a públic dels parcs i fires d'atraccions, incloent tot tipus d'estructures no permanents desmuntables".

El complex temàtic està immers en plena campanya de celebració de Halloween, una de les que més ajuda a desestacionalitzar el turisme a la Costa Daurada, encara que el director general de negoci de PortAventura, David García, ha mostrat la seva confiança en l'obertura del proper dia 31.

"Tenim previst obrir amb total normalitat el dia 31 i els clients podran allotjar-se als hotels el 30 a la nit", ha subratllat.

El director de negoci ha recordat que la companyia ha invertit "quatre milions d'euros en mesures excepcionals perquè sigui segur".

Finalment, ha explicat que han pres una actitud "proactiva" amb els clients que tenien una reserva feta o entrades comprades perquè canviïn les dates.