26 de octubre de 2020
26.10.2020
Diari de Girona

Vergés demana a Illa que "no s'entorpeixin" les decisions que prengui Catalunya

Illa expressa el suport de Sanitat a la presa de decisions de la Generalitat

26.10.2020 | 14:06
Alba Vergés i Salvador Illa durant la trobada

La consellera de Salut, Alba Vergés, s'ha reunit aquest dilluns presencialment amb el ministre de Sanitat, Salvador Illa. La consellera ha defensat davant d'Illa que el Govern sempre ha pres les decisions que ha cregut convenient per intentar frenar el virus i li ha tramès que així ho continuarà fent, al temps que li ha demanat "que no entorpeixi aquestes decisions", segons ha informat Salut.

Vergés també li ha reclamat que el govern espanyol posi a l'abast dels ciutadans totes les ajudes econòmiques i socials que té el seu abast. Durant la trobada, Vergés i Illa han analitzat la situació de la pandèmia a Catalunya i han compartit opinions a l'hora de fer front a aquest augment de casos. La reunió s'ha fet a la seu del Departament de Salut.

Segons ha informat el Ministeri, Illa ha valorat la "comunicació continua" entre les dues administracions i ha reiterat a Vergés el suport per a la presa de decisions que està prenent la Generalitat, amb mesures adaptades a l'evolució de la pandèmia. Ha afegit que Illa i Vergés han "reforçat el seu compromís de continuar treballant de forma coordinada per doblegar la corba de contagis".

Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook