El productor de televisió Josep Maria Mainat ha explicat aquest dimarts que ha presentat una denúncia contra la seva esposa, Angela Dobrowolski, que està arrestada per un presumpte robatori amb força a la segona residència de Mainat a Canet de Mar (Barcelona): "Portava quatre dies intentant forçar la porta però no ho ha aconseguit, finalment ha decidit entrar per la teulada".

En sortir de la comissaria de Mossos on ha presentat la denúncia, Mainat ha explicat en declaracions als mitjans que sobre les 6 hores les càmeres de seguretat han detectat moviment a la finca.

La Policia Local de Canet de Mar ha detingut el matí d'aquest dimarts a Dobrowolski i el seu amant, Gabriel, i estan arrestats per un presumpte robatori amb força, encara que Mainat ha expressat els dubtes: "Per robar no crec perquè no és una casa on hi hagi molta cosa a robar, és una segona residència i no hi ha quadres ni escultures ni res. Jo crec que que aquesta seria una de les coses que la policia ha de posar sobre la taula però és una especulació", ha dit en preguntar-se-li si considera que la dona pretenia ocupar l'immoble.

Ha explicat que a través de les càmeres de seguretat ha vist com Dobrowolski ha intentat suposadament forçar la porta de la casa durant els últims dies, i ha assegurat que aquest dimarts "ha portat una escala" per pujar a la teulada i entrar per la terrassa.

Dobrowolski segueix investigada per presumptament intentar matar Mainat injectant-li insulina sabent que és diabètic, suposadament per conservar la seva part d'herència mentre estaven en tràmits de separació.

El 25 d'octubre, el jutge que instrueix la investigació li va imposar un ordre d'allunyament de Mainat i dels fills que tenen en comú, i va desestimar enviar-la a presó provisional però sí li va retirar el passaport i li va ordenar seguir presentant-se al jutjat una vegada per setmana.