El major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, s'ha reunit en les últimes hores a Madrid amb el màxim responsable de la Guàrdia Civil, en el marc de la ronda de contactes que està mantenint amb les principals autoritats policials i judicials després de la seva restitució.

La reunió amb el Director Adjunt Operatiu (DAO) de l'institut armat es va celebrar ahir, a petició de Trapero, que ja s'havia posat en contacte prèviament amb els màxims responsables de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional a Catalunya.

La trobada amb el DAO de la Guàrdia Civil ha estat cordial, segons les fonts consultades.

Després de la seva restitució el passat 12 de novembre al capdavant dels Mossos d'Esquadra, una vegada va ser absolt en el judici per rebel·lió en l'Audiència Nacional, Trapero va anunciar que havia trucat als màxims responsables de Guàrdia Civil i Policia Nacional a Catalunya per posar-se a la seva disposició i que també s'entrevistaria amb els responsables de tots dos cossos a Madrid.

El major, que no està publicitant les seves trobades, ja que les emmarca en les relacions habituals que han d'existir entre els cossos policials, també ha mantingut contactes des de la seva restitució amb responsables judicials i fiscals a Catalunya.