El conductor del turisme implicat en l'atropellament mortal de dos ciclistes de 66 i 43 anys al Papiol (Baix Llobregat), que també n'ha deixat un tercer en estat crític, va donar negatiu en les proves d'alcohol i drogues.

Les primeres hipòtesis apunten que el conductor, detingut per homicidi imprudent, hauria envaït el carril en sentit contrari pel qual circulava aquest grup de tres ciclistes, a la carretera C-1413a, per motius que encara s'estan investigant.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, les dues víctimes són J.M.P.H., un home de 66 anys, i M.G.R., una dona de 43 anys, tots dos veïns de Rubí (Vallès Occidental). La mort dels dos ciclistes eleva a 97 les víctimes mortals a les carreteres catalanes des que va començar l'any.

El sinistre en què s'han vist implicats aquest grup de tres ciclistes i un cotxe es va produir al quilòmetre 5 de la C-1413a, a l'altura del Papiol. A conseqüència de l'accident, un altre ciclista va resultar ferit greu i va ser traslladat en estat crític a l'hospital de Bellvitge.

L'accident, que es va produir ahir diumenge prop de les 12 del migdia, va requerir cinc patrulles de policia, set dotacions de Bombers i cinc unitats del SEM.