La Guàrdia Urbana de Barcelona va desallotjar dilluns passat una festa amb mig centenar de persones en un edifici de pisos turístics de lloguer al districte d'Horta-Guinardó. En total la Guàrdia Urbana va interposar un total de 265 denúncies per no complir les mesures sanitàries relacionades amb l'emergència sanitària. Els agents van observar que les estances havien patit nombrosos danys, tant en el mobiliari com a les parets, i també restes de menjar i begudes.

La policia municipal va rebre l'avís cap a les 3.30 de la matinada per molèsties. Quan els agents van arribar al lloc van observar persones als balcons de l'immoble cridant i ballant. En el lloc hi havia el gestor dels pisos turístics que va manifestar que l'immoble hauria d'estar buit en la seva totalitat ja que no hi havia cap reserva vigent.

La patrulla va demanar la presència de més patrulles degut a la gran afluència de persones a l'edifici i, acompanyada pel gestor dels pisos, va accedir a l'immoble on va comprovar que les portes dels 12 apartaments havien estat manipulades. A l'interior van localitzar 49 persones, tres d'elles menors d'edat, que no respectaven les mesures sanitàries establertes.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus