La Grossa de la Loteria de Nadal de 2020 ha recaigut en el 72897, que ha estat molt repartit, tot i que un bon pessic s'ha venut a Reus, on s'han repartit 240 milions d'euros.

Reus i Tarragona han repartit part de la grossa del Sorteig Extraordinari de Nadal, dotat amb 4 milions d'euros la sèrie. En concret, a l'administració de la plaça de la Pastoreta de Reus, que ha donat 240 milions del màxim premi del sorteig de Nadal. El 72897 ha estat força repartit i també s'han venut 60 sèries a Punta Umbría (Huelva) i 45 sèries a Granada. Igualment s'han repartit sèries a Bilbao, O Grove (Pontevedra), Madrid i Boñar (Lleó). La grossa de Nadal està dotada amb 400.000 euros cada dècim, 4 milions la sèrie. El premi s'ha cantat a les 12.02 hores.

Alegria a Reus

Cava, cava i més cava a les portes de l'administració número 6 de Reus, a la plaça de la Pastoreta, després que hagi repartit la grossa de Nadal. Desenes de persones s'han acostat a les portes del local per celebrar el premi poc després que es cantés la Gorssa. Abraçades, emoció i càntics diversos després de repartir 240 milions. Segons ha explicat Òscar Bausà, propietari de l'establiment, la gran majoria ha anat als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols (Baix Camp) i, aproximadament un 20% s'ha venut a la taquilla.

Comprova si els teus números han estat premiats

Segueix el sorteig en directe