Els Mossos d'Esquadra atribueixen cinc delictes sexuals a l'home detingut aquest matí com a presumpte autor de dues agressions d'aquest tipus a dues dones el divendres al districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi. La policia ja alertava després de la detenció que la investigació seguia oberta per determinar si l'home estava implicat en altres agressions similars. El comissari Joan Carles Molinero detallava aquest migdia que hores abans la Unitat d'Investigació de delictes d'agressions sexuals havia pogut detenir a Gràcia el presumpte autor de les agressions sexuals que van tenir lloc durant la matinada de dissabte. Ara ha transcendit que se'l relaciona amb dos delictes d'abusos sexuals i tres agressions del mateix tipus delictiu.

El detingut és un home de nacionalitat colombiana i 32 anys. La detenció s'emmarca en l'operatiu que la Unitat Central d'Agressions Sexuals va establir el dissabte per localitzar i detenir l'autor de dos delictes sexuals a dues dones al districte de Sarrià Sant Gervasi. Les informacions de les quals disposaven els investigadors revelaven que podia estar implicat en altres fets similars comesos en setmanes anteriors.

Les dues agressions de la matinada de divendres s'havien dut a terme seguint un mateix 'modus operandi' i la descripció que van fer les víctimes feia pensar en un mateix agressor, segons indiquen els Mossos. Les indagacions posteriors van fer pensar en la possibilitat que la persona investigada també estigués implicada en altres delictes sexuals que havien tingut lloc a Barcelona.

Fruit de la investigació, que continua oberta, els Mossos han pogut relacionar l'arrestat amb tres delictes sexuals comesos en les darreres setmanes, tot i que no es descarta que estigui vinculat amb d'altres fets.

Es preveu que l'individu passi aquest dimarts a disposició judicial.