El president de Reagrupament i número 65 de la llista de JxCat a Barcelona per al 14-F, Josep Sort, ho deixa. Després de la polèmica suscitada per les seves piulades masclistes, xenòfobes i on s'atacava els espanyols amb to despectiu, el candidat ha anunciat precisament a Twitter que plega. "Dimiteixo de tots els càrrecs i responsabilitats orgàniques i altres", ha assegurat després que, segons han assegurat fonts de JxCat, la formació li hagués demanat que marxés de la llista.

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau va denunciar el contingut de les publicacions a les xarxes diumenge, i va desencadenar un seguit de reaccions censurant els tuits de Sort. Sort va qualificar Colau de "puta histèrica espanyola" i en altres missatges prometia "fer neteja d'espanyols". Fonts de JxCat van explicar diumenge a l'ACN que ja estaven estudiant la situació.

Un dels blancs preferits del candidat de JxCat a les xarxes era la periodista de TV3 Lídia Heredia.

"Sóc conscient que he posat fàcil la guerra bruta que algú va anunciar que passaria en aquestes eleccions. I que ja existeix. Culpa meva, sabent com sé com són els nostres enemics", afirma Sort en una piulada feta aquest matí. A més, el president de Reagrupament justifica la seva dimissió per principis polítics. "Sempre he estat independentista i d'esquerres. Em toca, doncs, assumir responsabilitats, ràpid", afirma, tot acabant la piulada amb un "Endavant i visca Catalunya Lliure!"