Un menor de 14 anys va resultar ferit de gravetat en ser apunyalat durant el matí d'ahir en el trancurs d'una baralla en la qual es van veure implicades diverses persones en un carrer del municipi barceloní de Badalona. A l'hora de tancar aquesta edició el seu estat era crític.

El succés va tenir lloc poc després de les onze del matí al carrer Torrent d'en Grau, al barri de la Bassa de Badalona, enmig d'una discussió entre diversos menors, en què «s'ha arribat a les mans», segons van assenyalar fonts policials, i un d'ells va acabar apunyalant la víctima. Pel que sembla, un dels joves va increpar la resta i posteriorment es va iniciar la baralla multidudinària. El jove va ser traslladat de manera immediata a l'hospital de Can Ruti de Badalona, on es troba ingressat en estat crític.

Rercerca de l'autor

L'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, va assegurar a les xarxes socials que «l'agressor és un menor de 14 anys i està totalment localitzat». El cas ha estat traslladat als Mossos d'Esquadra, que al costat de la Guàrdia Urbana de Badalona, intenten detenir el presumpte autor de la ganivetada, que ha estat plenament identificat.