L'exdiputat del PPC al Parlament Santi Rodríguez ha estat escollit aquest dilluns nou secretari general de la formació a Catalunya. Així ho ha explicat el PPC en un comunicat després d'una reunió del comitè executiu. El nomenament ha arribat després que a finals de gener dimitís el fins llavors secretari general Daniel Serrano per tenir una investigació oberta al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per un presumpte delicte d'agressió sexual a una companya del partit. La diputada del PP al Congrés María de los Llanos de Luna serà la nova coordinadora general d'acció política, mentre que l'exdiputat al Parlament Juan Milián serà el coordinador general d'estratègia política i comunicació.

En el comunicat, el PPC ha assegurat que amb els tres nomenaments es "reforça" l'estructura del partit. "Amb aquests nomenaments de persones d'àmplia trajectòria, acordats per unanimitat pel comitè, el PPC treballarà per reforçar la seva implantació en el territori i l'estratègia de comunicació", han reivindicat.

El relleu d'aquest dilluns s'ha produït també després que el vicesecretari de comunicació del PPC, Albert Fernández Saltiveri, rebés una denúncia a principis de març per maltractaments.