La Guàrdia Urbana de Barcelona va dissoldre la nit de divendres a dissabte dos «botellons», on participaven, en cada un d'ells, unes dues-centes persones, tal com van informar fonts municipals a l'Agència EFE.

El primer dels «botellons» va tenir lloc als Jardins de les Tres Xemeneies, al Paral·lel de Barcelona, on els agents de la Guàrdia Urbana van desallotjar unes dues-centes persones que s'havien concentrat a la zona. Passades les deu del vespre, un altre grup de dues-centes persones van ser desallotjades del passeig de Lluís Companys. En ambdós casos, segons van informar les fonts municipals, no es van produir incidents.

Els Jardins de les Tres Xemeneies i el passeig de Lluís Companys s'han convertit al llarg de les darreres setmanes en dos escenaris habituals d'aquest tipus d'esdeveniments, sobretot després que la Guàrdia Urbana precintés, les nits dels dies festius i els caps de setmana, la zona central del Passeig del Born, que aquest hivern ha estat lloc de trobada entre els joves. A més dels Jardins de les Tres Xemeneies, el passeig de Lluís Companys i el passeig del Born, la plaça dels Àngels, just davant del MACBA, també es va convertir en escenari habitual de ´botellons'.