El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, ha dit que el Govern no es planteja tornar al toc de queda que s'ha aixecat la matinada de dissabte a diumenge. En una entrevista a 'Els Matins de TV3', ha dit que amb les dades epidemiològiques actuals "si s'aplica responsabilitat no s'hauria de tornar a una dinàmica de restriccions". El vicepresident ha admès però que aquest cap de setmana s'han vist imatges "xocants" i davant d'això ha demanat "màxima responsabilitat". No s'ha volgut pronunciar sobre si s'ha d'obrir el sector de l'oci nocturn i s'ha limitat a dir que el Govern sempre seguirà els criteris i les recomanacions de Salut Pública i Protecció Civil.

Aragonès ha defensat que en aquest nou tram de la pandèmia s'ha de poder gestionar la covid sense les mesures restrictives que hi havia i ha fet referència a la fatiga de la població i a les conseqüències econòmiques de les restriccions.

Així mateix, ha criticat que el govern espanyol hagi donat per finalitzat l'estat d'alarma i hagi donat l'opció a les comunitats autònomes de recórrer al Tribunal Suprem. Una via que, segons Aragonès, "no resol els temes".