Els Mossos d’Esquadra van tornar a detenir el passat 21 de maig Albert Cavallé, el conegut com a «estafador de l’amor», en aquest cas acusat d’estafar 70.000 euros a una dona discapacitada a qui va conèixer a través d’una aplicació de contactes. Segons informa la policia catalana en un comunicat, la relació es va iniciar a l’octubre i, a mesura que es va guanyar la seva confiança, li va començar a demanar diners per satisfer les seves necessitats sota l’excusa que li calien per resoldre qüestions personals, com una operació greu del seu pare en un país estranger o pagar els honoraris d’un advocat per recuperar una herència. L’arrestat té diverses denúncies per estafes a dones, vuit detencions prèvies, i ja ha passat per diversos judicis.

Els Mossos acusen el detingut, que actualment té 39 anys, dels delictes d’estafa continuada, furt a l’interior de domicili, apropiació indeguda de vehicle i obstrucció a la justícia. La investigació es va iniciar a principis d’any a partir de la denúncia d’una companya de feina de la dona.

La denunciant va explicar que la dona patia una discapacitat i que des de feia mesos estava donant a un home que havia conegut una part molt important dels seus estalvis i li havia comprat una motocicleta de gran cilindrada després de demanar un crèdit.