Una agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei ha mort aquesta nit en un accident de trànsit, en impactar el seu vehicle amb un turisme, el conductor del qual, amb símptomes d'embriaguesa, ha fugit a peu, fins que ha pogut ser detingut cap a les quatre de la matinada.

Segons han informat a Efe fonts properes al cas, l'accident va ocórrer cap a les 23.00 hores d'anit, a la BV-1201, a l'altura d'Abrera (Barcelona), quan van xocar per motius que s'investiguen dos turismes, un d'ells conduït per una agent dels Mossos d'Esquadra, que tornava a casa després de la seva jornada laboral.

L'agent va morir a causa de l'impacte amb l'altre turisme, en el qual viatjaven dues persones, el conductor, que va fugir a peu i que va ser detingut hores després, i un acompanyant, que va resultar ferit greu i que roman ingressat a l'hospital de Bellvitge.

Segons alguns testimonis, el conductor que es va escapolir a peu presentava símptomes de trobar-se en estat embriac.

Els Mossos d'Esquadra van iniciar un ampli dispositiu als voltants de la zona de l'accident per intentar localitzar el conductor fugit, primer a la vora del riu Llobregat i després en urbanitzacions properes.

Finalment, el conductor escapolit ha pogut ser localitzat a les quatre de la matinada i, una vegada detingut, ha estat traslladat a l'Hospital de Martorell.