L'empresària Susana Gallardo, l'esposa del polític Manuel Valls, ha sofert aquest matí un robatori amb violència al barri de Sant Gervasi de Barcelona, quan un delinqüent li ha arrabassat d'una estrebada el seu rellotge de polsera.

Segons ha avançat aquest dimecres el diari digital Metròpoli Oberta i han confirmat a Efe fonts properes a la investigació, els fets s'han produït aquest migdia quan un home s'ha apropat a Gallardo per demanar-li l'hora, moment que ha aprofitat el lladre per fer-li una estrebada i robar-li el rellotge.

Després del robatori, el lladre s'ha pujat a una moto en la qual l'esperava un company per fugir del lloc dels fets i, de moment, els Mossos d'Esquadra no han practicat cap detenció.

Fonts properes al cas han precisat que encara no s'ha presentat cap denúncia, si bé la unitat del districte de Sarrià-Sant Gervasi dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació, amb el visionat de les càmeres de seguretat de la zona i la presa de declaració de testimonis del succés.