La fiscalia demana quatre anys de presó i una multa de 14.400 euros per l'exresponsable del departament d'informàtica i sistemes de Mediapro, Robert C.B, i el directiu de l'empresa Bonus Sports Marketing (BSM), Juan Carlos R.F., per presumptament espiar i copiar els correus electrònics del propietari de la productora audiovisual, Jaume Roures. El ministeri públic els atribueix un delicte continuat de descobriment de secrets d'empresa. La denúncia es va dirigir també contra l'expresident del Barça Sandro Rosell, que va ser fundador de BSM i que finalment va ser exculpat.

Segons l'escrit d'acusació, entre el 10 de juliol del 2009 i el 13 de juliol del 2011, Robert C., "actuant a petició i de comú acord" amb Juan Carlos R., directiu de BSM, va accedir "de manera sistemàtica" i sense consentiment al correu electrònic de Roures i va procedir a copiar els missatges que l'executiu de Mediapro enviava a entitats i persones "relacionades amb el seu àmbit professional". Aquests e-mails anaven a parar, segons l'escrit de la fiscalia, a la safata d'entrada del correu de Juan Carlos R., a qui li interessaven les comunicacions sobre l'activitat de Mediapro perquè la seva empresa es dedicava, a almenys en part, al mateix sector de màrqueting esportiu.

Els correus interceptats es referien a treballs publicitaris, a aspectes relacionats amb el negoci televisiu de Gol TV, als tractes del grup amb entitats financeres, a litigis i a assumptes vinculats a contractes de drets audiovisuals. Per a aquesta operació, subratlla la fiscal, l'informàtic Robert C. havia instal·lat el servidor de BSM, del qual s'ocupava de fer-ne el manteniment, en els equips informàtics amb els quals treballava a les oficines de Mediapro.