Élite Taxi denunciarà un taxista per tirar a terra intencionadament una moto amb dues persones. Els fets van succeir aquest dimecres a la tarda entre Travessera de Dalt i carrer de Granja, a Barcelona, després d'una discussió de trànsit "acalorada" entre els dos conductors. Segons el sindicat de taxistes, després d'insultar-se mútuament, el motorista va començar a donar cops a la porta del taxi. Posteriorment, el taxista va fer un gir sobtat amb el vehicle i va provocar el xoc amb la moto i la caiguda dels passatgers. El taxi no es va aturar després de l'incident i va continuar la marxa. Élite Taxi ha afirmat que l'Institut Metropolità del Taxi (IMT) obrirà un expedient sancionador davant la "vergonya i el perill" d'aquests esdeveniments.

El vídeo dels fets ha estat difós a través de les xarxes socials per Motoristes BCN, que assegura que un dels passatgers de la moto era una persona menor d'edat.

El sindicat de taxistes Élite Taxi ha condemnat les accions i ha assegurat que un professional no pot actuar d'aquesta manera "sota cap concepte".

"És una vergonya i un perill que passin aquestes coses", ha lamentat el portaveu del sindicat, Tito Álvarez. Elite Taxi ha assegurat que denunciarà el conductor del taxi a l'IMT perquè li tregui la credencial i no pugui tornar a conduir un taxi.