Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sant Andreu van detenir dimarts passat dues persones, de nacionalitat marroquina i de 39 i 28 anys, que es dedicaven a vendre de forma continuada objectes presumptament robats mitjançant una aplicació mòbil de compra i venda de segona mà. Segons va informar la policia catalana a través d’un comunicat, s’ha localitzat en un magatzem i en un domicili de la Zona Franca 800 càmeres de vídeo vigilància, ordinadors, tablets, mòbils, bosses de mà, rellotges de luxe i joies que constaven com a robats. Els dos detinguts van passar a disposició judicial divendres i han quedat en llibertat amb càrrecs.

Segons els Mossos, els detinguts utilitzaven el magatzem com a punt de venda dels objectes que venien a través d’internet. Els compradors hi acudien, seguint les instruccions rebudes al seu mòbil, i allà els lliuraven els objectes que havien comprat.

La investigació es va iniciar a mitjans de febrer d’aquest any arran d’uns robatoris amb força a tres empreses ubicades al polígon industrial del Besós, on els autors dels fets es van endur diversos equips informàtics.