Els Mossos d’Esquadra van detenir el 30 d’agost tres homes que formaven part d’una banda criminal que robava a repartidors comercials. Segons un comunicat de la policia, als arrestats, que són de nacionalitat peruana i tenen 31, 26 i 25 anys, els atribueixen sis furts a Abrera, Cambrils, Tarragona, Roda de Barà, Ripoll i Terrassa. La banda aprofitava per robar als repartidors quan baixaven del vehicle per fer una entrega o una recollida i principalment actuava en polígons industrials. La investigació va començar a principis d’agost arran d’un furt a una furgoneta de distribució a Abrera. Els detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Gràcies a les imatges que els Mossos d’Esquadra van recuperar del lloc on es va produir el primer furt, a Abrera, van poder identificar els tres individus de la banda. En la majoria dels casos, sostreien els objectes de valor de furgonetes de repartiment i missatgeria mentre el conductor baixava del vehicle per fer una entrega o una recollida.

Un cop identificats els autors dels furts, la policia va intensificar la vigilància sobre el grup, que es desplaçava fins a polígons industrials de tota Catalunya per buscar les seves víctimes.