Els Mossos d'Esquadra han localitzat en una zona boscosa prop de l'aeroport del Prat el cadàver de Martín Ezequiel, l'home que va matar al seu fill en un hotel de Barcelona. Martín Ezequiel Álvarez Giaccio estava en parador desconegut des del dimarts 24 d'agost a la nit, quan suposadament va matar al petit per venjar-se de la seva mare. El jutjat d'instrucció número 1 del Prat de Llobregat ha confirmat aquest dimarts que el cos trobat a prop de l'aeroport és el del pare acusat de matar el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona a finals d'agost. La comitiva judicial, formada per la jutgessa de guàrdia, el lletrat de l'administració de justícia, la fiscal i el forense, ha identificat les despulles de l'individu i ha ordenat l'aixecament del cadàver.

L'última vegada que se'l va veure va ser precisament als voltants de l'aeroport. L'home no portava el seu passaport, perquè aquest va ser trobat en un dels domicilis registrats, encara que en un primer moment es va creure que Álvarez Giaccio havia tractat de fugir de Barcelona amb avió, ja que es va desplaçar en taxi fins a l'aeroport del Prat. Va arribar a l'aeròdrom i les càmeres de seguretat el van captar poc després, segons sempre les mateixes fonts, allunyant-se de les instal·lacions caminant. No va anar molt lluny, ja que el seu cos s'ha localitzat en una zona molt pròxima a la terminal, on pel que sembla es va suïcidar.

El descobriment del passaport va fer pensar als investigadors que el presumpte assassí del seu fill no hauria planificat la fugida, la qual cosa també explicaria la precipitació amb la qual va abandonar l'habitació de l'hotel Concòrdia, saltant un mur en comptes de sortir per la porta. El que sí que havia triat premeditadament va ser el lloc on va cometre el crim: l'hotel on havia celebrat les noces amb la mare del nen, amb qui estava en tràmits de separació des de feia poc. «A l'hotel trobaràs el que et mereixes», li va escriure en un missatge a la mare del petit, que només tenia dos anys.