Una dona hauria matat la seva parella en un pis de Manresa. La víctima és un home de 48 anys. Fonts policials van confirmar que l’homicidi s’hauria produït a dos quarts de set del matí en un habitatge del carrer del Purgatori, al barri de les Escodines de Manresa. Aquest és el vial a on s’accedeix pel carrer Nou de Santa Clara, que queda situat a la sortida del pàrquing posterior de la Clínica Sant Josep. Les mateixes fonts van apuntar que hauria estat la mateixa homicida la que, després d’apunyalar mortalment l’home al pit amb un ganivet, hauria alertat als Mossos d’Esquadra a través d’una trucada telefònica on hauria confessat l’agressió a la seva parella sentimental.

Fonts properes a la investigació van comentar que víctima i agressora serien parella i haurien tingut una forta discussió a casa seva, un habitatge situat al carrer Purgatori número 3, abans que es produís l’atac.

La reconstrucció

En rebre l’alerta, efectius de Mossos d’Esquadra, Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), es van desplaçar fins a l’habitatge, on van trobar el cos de l’home sense vida i amb una ferida d’arma blanca al pit. Posteriorment, un metge va certificar la seva mort. La víctima tenia 48 anys i era de nacionalitat espanyola. Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la presumpta autora dels fets, una dona de 42 anys i nacionalitat tailandesa.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central ha obert una investigació per esclarir els fets.