Un jutge ha decretat presó per a un home que presumptament assaltava dones als carrers de Barcelona, i se'l relaciona amb una agressió sexual i quatre abusos sexuals comesos entre gener i novembre d'aquest any, mentre que se sospita que podria estar relacionat amb altres fets delictius.

El detingut fugia del lloc amb bicicleta o en patinet després de cometre les agressions i no dubtava a emprar la violència per consumar els atacs sexuals. De fet, en una ocasió va agredir a cops de puny la víctima.

La primera de les quatre agressions es va produir al gener d'aquest any, mentre estaven en vigor les restriccions de mobilitat per la pandèmia de la Covid-19, quan una dona va ser agredida sexualment en entrar al portal de casa seva.

Mentre els Mossos mantenien oberta una investigació per trobar l'agressor, el passat 23 de novembre es va produir un nou atac a una dona, en aquest cas quan accedia al seu lloc de feina.

L'agressor es va llançar sobre ella i li va fer tocaments, però un grup de companys de la víctima va aconseguir reduir-o i retenir-lo fins que va arribar la policia.

El detingut, de nacionalitat colombiana, va quedar en llibertat després de passar a disposició judicial, però els Mossos el van relacionar amb l'agressió del mes de gener i amb unes altres que estaven investigant, en les quals el delinqüent abordava les dones de forma semblant i utilitzava una bicicleta o un patinet per fugir del lloc.

Les víctimes el van reconèixer com el seu agressor, per la qual cosa la policia va tornar a detenir-lo el passat dia 2 de desembre, acusat aquesta vegada dels cinc delictes.