Una passatgera i treballadors de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han assistit un part a l’estació de Metro de Ciutadella-Vila Olímpica quan una dona embarassada es dirigia a l’Hospital del Mar per donar a llum.

Els fets han ocorregut a les 10.45 hores quan la dona embarassada ha notat que se li avançava el part i ha hagut de ser atesa per tres agents d’atenció al client, ha informat la companyia en un comunicat aquest dimecres.

La dona, que havia començat el trajecte a l’estació de Besòs Mar, tenia fortes contraccions en baixar a l’estació de Ciutadella i ha demanat ajuda als tres agents d’atenció al client que es trobaven a la cabina de l’estació. Aquests s’han posat en contacte amb el servei d’emergències per donar avís i han acomodat la dona dins de la cabina: «La casualitat ha permès que en el mateix moment una passatgera s’acostés als agents perquè li havia caigut el telèfon mòbil a la via», han relatat.

En conèixer la situació, la mateixa usuària s’ha identificat com a inspectora sanitària i juntament amb els agents ha pogut assistir «amb èxit» el part, abans que els serveis d’emergència s’hagin fet càrrec de la situació i han traslladat la mare i el nadó a l’hospital, on es troben en perfecte estat, afirma TMB.