Les carreteres d'alta capacitat de Catalunya registren aquest dijous cues quilomètriques en l'operació sortida de la revetlla de Sant Joan.

La via que presenta més complicacions és l'AP-7, autopista que ha experimentat un augment de circulació del 40% des que ha deixat de ser de pagament. A les sis de la tarda d'aquest dijous registrava 15 quilòmetres de circulació amb congestió a Martorell en sentit sud, 11 a Granollers en sentit nord i 10 a Llinars del Vallès també en sentit nord.

Accessos a la Costa Brava

Pel que fa als accessos a la Costa Brava, la C-65 al seu pas per Llambilles i Santa Cristina d'Aro registra retencions quilomètriques, així com la C-35 al seu pas per Llagostera.

Altres focus

Per la seva banda, l'A-2 presentava 21 quilòmetres de congestió a Castellbisbal en sentit est.

També hi havia cues a la B-20 a Montgat, a la B-23 al Papiol o a la B-24 a Vallirana, entre d'altres.

Més de 104.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana fins a les 6 de la tarda

104.728 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona entre les tres i les sis de la tarda d'aquest dijous, en el marc de l'operació sortida pel pont de la Revetlla de Sant Joan, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). La xifra representa gairebé el 25% de la total prevista, de 450.000 vehicles fins demà a les tres de la tarda. Segons l'SCT, en comparació amb el dia equivalent del 2016, quan es van donar unes condicions de calendari similars a la d'aquest any, els 104.000 vehicles representen un 15% menys que els que van sortir aleshores.